Team overleg Takenlijsten

Team overleg Takenlijsten

SCRUMBOARD

SCRUMBOARD

Takenlijst

Overzicht

Takenlijst

Taken management

Lijstjes, lijstjes, lijstjes… In de basis is taakmanagement niets anders dan een verzameling lijsten. Maar het zijn niet zomaar lijstjes. Ze zijn namelijk van onschatbare waarde als je overzicht en inzicht wilt. Inzicht in: welke taken er uitstaan, wie waarvoor verantwoordelijk is, wanneer deze taken afgerond moeten zijn. Oh ja, en wat ‘afgerond’ precies betekent. Zeker als er verschillende projecten tegelijk draaien en mensen in meerdere teams zitten, ben je het overzicht al gauw kwijt.

Taakbeheer van BizzyOwl biedt jou overzichtelijke lijsten, waardoor jij en je teamleden grip krijgen op de planning en de taken die daarbij horen, zowel op individueel niveau als teamniveau. Zo verdwijnen er geen taken meer van de radar. En hoor je deze excuses niet meer:

  • "Ik wist niet dat ik dit moest doen…"
  • "Ik zat te wachten op…"
  • "Oh, bedoelde je dát, ik had iets anders begrepen…"

Bovendien voorkom je dat je collega die 24 uur per week werkt vrolijk meer dan 40 uur aan taken krijgt toebedeeld. Belangrijk als je deadlines hebt die je wilt halen. En je je collega geen burn-out wilt bezorgen.

Als je nu denkt: ja, dat wil ik ook!, stop dan met lezen en schrijf je direct in als For Ever Free-member en geniet van alles wat BizzyOwl je te bieden heeft. Je krijgt er geen spijt van. Beloofd.

Volledige controle over alle taken

Het maken van afspraken en het nakomen ervan zijn voorwaarden voor een effectieve samenwerking en serviceverlening, en dus voor het slagen van je project. Om afspraken na te kunnen komen, maak je bij voorkeur alleen afspraken waar je zelf invloed op hebt. BizzyOwl helpt je om dit helder te formuleren en toe te passen, doordat Archie de Owl even dubbelcheckt:

  • Kun je direct starten met deze taak of heb je nog iets nodig?
  • Je hebt al vijf taken op je naam, ga je de gekozen deadline zo wel halen?
  • Is de gekozen deadline duidelijk?


Daarbij krijg je met de planningsopties binnen het programma helder hoe de kritieke paden eruitzien en stel je gemakkelijk met elkaar de juiste prioriteiten. Daarnaast houden notificaties over een naderende deadline alle teamleden scherp.

BizzyOwl-StapvoorStap verbeteren

Iedereen altijd up-to-date

Met BizzyOwl taakmanagement heb je altijd volledige controle, niet alleen over jouw eigen taken, maar ook over die van je teamleden. Je kunt bijvoorbeeld eenvoudig de status van elkaars taken aanpassen en opmerkingen toevoegen. Omdat je nu alles overzichtelijk bij elkaar hebt, hoort het gefrustreerd doorspitten van je mail of het kwijtraken van informatie tot het verleden. Op deze manier beschikt iedereen altijd over de meest actuele informatie.

Inzicht in voortgang door overzichtelijke dashboards
Elke samenwerkingsvorm heeft een eigen takenlijst met een persoonlijk en overall dashboard. Ook de voortang per KPI maak je inzichtelijk via een grafiek in het dashboard. Zodat meteen duidelijk is of je team op schema ligt of bijsturing nodig heeft. Taakmanagement is eenvoudig in het gebruik en duidelijk in de informatie die het je presenteert.

BizzyOwl geeft je ook inzicht in hoeveel uur een taak heeft gekost. Omdat je hiermee in je volgende planning rekening kunt houden, worden deze realistischer. Zo kun je de beschikbare resources binnen je organisatie optimaal inzetten.

Binnenkort krijgt taakmanagement van BizzyOwl ook koppelingen – import en export – met andere taakbeheersystemen. Dit voorkomt dubbel werk. Maar we beloven je nu al dat als je eenmaal met taakbeheer van BizzyOwl werkt, je al gauw niets anders meer wilt. Bovendien heb je met de app altijd inzicht in de voortgang van je projecten, waar je ook bent.

Altijd gratis taakmanagement

Taakmanagement is onderdeel van de drie gratis kerntools die BizzyOwl biedt: vergadermodule teambarometer en taakbeheer. Voor een nog betere samenwerking en hogere productiviteit heeft taakbeheer een koppeling met de vergadermodule en de teambarometer. Maar ook koppelingen met uitbreidingsmodules als SprintPlanning en Daily SCRUMboarden

Wil je ook nauwkeuriger plannen en meer controle over de voortgang van je projecten? Ga dan nu meteen aan de sla met als For Ever Free-member en ervaar hoe eenvoudig het is.