De werkwijze van BizzyOwl

Lean, Scrum, Agile of Prince2: heeft jouw organisatie er al voor gekozen om via een van deze methodieken te werken? Zo ja, heb jij of een collega dan ook een passende belt of diploma mogen behalen? Of trekt jouw organisatie juist externe consultants aan voor verandertrajecten?

Werkwijze proces BizzyOwl

Voor welke optie je organisatie ook kiest, de grootste uitdaging is niet het aanpassen van de processen volgens de nieuwe methodiek. Maar ervoor te zorgen dat de medewerkers, die geen cursus gevolgd hebben, de gekozen werkwijze omarmen en op deze nieuwe manier blijven werken. Omdat als je je collega’s niet een beetje bij de les houdt, ze binnen no-time aan het freewheelen slaan. Hoe goed de intenties ook zijn.

Ga maar na. Hoe vaak heb je zelf geen cursus gevolgd, waarna je grotendeels op de oude voet verder ging? Het kost tijd om te wennen aan een nieuwe manier van werken en écht de voordelen te ervaren. Een vriendelijk duwtje in de goede richting door consequent gebruik te maken van BizzyOwl – en een geheugensteuntje in de vorm van Archie de Owl die uitlegt hoe je dit het beste doet – helpen hierbij.

Uniforme werkwijze
Met de verschillende aanvullende modules van BizzyOwl krijg je de handvatten die je hierbij nodig hebt. Of je nu gebruik maakt van: Lean A3 verbetermanagement, Lean OGSM, Scrumbord of Scrum-planning, al deze modules zorgen ervoor dat je collega’s op een uniforme manier (samen)werken. En zo lang je organisatie gebruik maakt van de standaard die BizzyOwl biedt, zullen je collega’s dit automatisch blijven doen.

LEAN methode

BizzyOwl is voor een groot deel gebaseerd op de LEAN methodieken.

SCRUM

SCRUM aanpak met de SCRUM sprintplanning altijd taken onder controle

Agile

Met de Agile aanpak komen taken en projecten tot een hogere effectiviteit

Doordat de medewerkers op deze manier effectief gebruik maken van de methodieken:

  • is er betere afstemming van de afspraken.
  • krijg je meer inzicht in de voortgang.
  • bieden de dashboards altijd de laatste stand van zaken.
  • gaat de medewerkerstevredenheid omhoog.

En dit zorgt voor een hogere efficiency, omdat er beter wordt samengewerkt.

Binnenkort komen hier de volgende modules bij: Kanaban-bord, Projectplanning en Performancemanagement. Dan is het nóg eenvoudiger om alle medewerkers blijvend op de gewenste manier te laten samenwerken.

Full scope
BizzyOwl biedt als enige een full scope online programma: van strategie tot aan persoonlijke dashboards en inzicht in de voortgang. En is bedoeld voor iedereen die effectiever wil samenwerken. Maar vooral voor jou als jij volgens bepaalde methodieken wilt werken en je je hierin verder wilt ontwikkelen. Weet je even niet meer hoe het ook alweer precies zat met alle tools? Dan helpt Archie de Owl je om jou en je teamleden optimaal gebruik te laten maken van de verschillende modules.

Gratis kerntools een aanvullende modules
Heb je bovenstaande heftig knikkend van herkenning zitten lezen? Registreer je dan gauw als For Ever Free-member en breid daarna je kerntools uit met de gewenste aanvullende modules.

Waarde model

BizzyOwl model Waarde